MORAMO PONOVITI IGRU PROTIV ALKARA

Jedan od najučinkovitijih igrača Gorice na početku sezone je novopridošli Bariša Krasić, koji se nakon iznimno uspješne karijere odlučio na dolazak u Veliku Goricu. Prvotni cilj bio mu je treniranje s momčadi dok ne nađe neki inozemni angažman, no kako je odustao od odlaska van odlučio je ostati u Gorici. –Drago mi je što sam ostao, jer sam došao u jako dobro organiniran klub. Imamo dobru momčadi i atmosferu tako da je za sada sve u najboljem redu- rekao nam je Bariša Krasić.
Sadašnja momčad Gorice je spoj iskustva i mladosti, jer uz njega u iskusnije igrače spadaju kapetan Nino Primorac i Vlado Pašalić, uz koje prve prvoligaške minute bilježe Ivan Majcunić, Dominik Herendić, Ivan Gazić, Niko Gril, Ante Toni Žižić, Marko Petrović i najmlađi među njima Nino Tomić. Za sada se to pokazuje kao dobitna kombinacija jer momčad nakon tri kola ima dvije pobjede i jedan poraz. –Za neki rezultat uvijek je najbolja formula bila spoj mladosti i iskustva. Uz nas tri starija tu su i ovi mlađi perspektivni igrači tako da imamo formulu za uspjeh- kaže nam Krasić, koji je bio najbolji igrač u pobjedi Gorice protiv Alkara. Uz 18 postignutih poena imao je pet skokova i dvije asistencije. –Pobjedili smo lakše od očekivanog. Znali smo da će utakmica biti teška jer Alkar igra jako agresivno, a uz to imaju veliku širinu i trkački su jako moćni. Međutim, mi smo utakmicu odlično pripremili i dobro ušli u nju, a kada se tako uđe mislim da možemo biti ravnopravni sa svima u ligi- o nedjeljnoj utakmici će.
Pred njim i suigračima danas je novi izazov gostovanje na Baldekinu kod GKK Šibenik koji je u prošlom kolu relativno lako slavio u gradskom derbiju protiv Jolly JBŠ-a. –Šibenik je uz Alkar jedna od najboljih momčadi u ligi, tako da nam neće biti lako. No, ako mi odigramo kao što smo odigrali protiv Alkara mislim da imamo šanse. Oni su favoriti obzirom na tradiciju i roster, no mi idemo odigrati dobru utakmicu pa što bude- o današnjem dvoboju koji se igra od 19 sati će Bariša Krasić.