Škola košarke

KK Gorica u novoj će sezoni posebnu pažnju pokloniti mlađim kategorijama te nadopunjuje Školu košarke s iskusnim trenerima.

Želja je kluba omasoviti košarku u svim uzrastima i stvoriti široku bazu mladih igrača kako bi u budućnosti mogla osigurati seniorski kadar iz vlastitog pogona. Košarka je posve opravdano kraljica igara s loptom. Osim pravilnog psihofizičkog razvoja djece omogućuje i razvoj brojnih kognitivnih sposobnosti, imaginaciju, maštu, brojne vještine te bolju socijalizaciju mladih.

Sportski direktor velikogoričkog košarkaškog kluba:

KK Gorica nastavlja s vlastitim projektom Škole košarke. Cilj nam je da se što vise djece bavi košarkom i sportom općenito, da se kroz zabavu, igru i druženje upoznaju s kraljicom igara i steknu prijatelje za cijeli život. KK Gorica nastavlja s dovođenjem najboljih trenera za razvoj mladih igrača jer je to prvi preduvjet za napredak. Najnovije ime je trener juniora Filip Tanta, koji uz Mihaelu Rudež, Dadu Sadžaka i Danijela Jukića čini trenersku strukturu omladinskog pogona. Naravno sve to nadgleda koordinator Hani Istanbuli koji se niz godina bavi razvojem igrača u Hrvatskoj i inozemstvu. Potpisom naša 3 dojučerašnja juniora Ružića, Perice i Ninića pokazujemo koliko nam je bitan razvoj mladih igrača”.

Pozivamo roditelje i djecu svih uzrasta da nam se priključe u ovom hvale vrijednom projektu te se jave našim trenerima:

Koordinator omladinskog pogona: Hani Istanbuli (+385 98 355041)