KAKAV VIKEND

Pobjedom seniora protiv Alkara zaključili smo iznimno uspješan natjecateljski vikend u kojem su naše selekcije ostvarile četiri sigurne pobjede. Pobjednički niz započeli smo u subotu u Samoboru gdje smo u okviru lige Zagrebačke županije ostvarili dvije pobjede u kojima su naši dječaci postizali po sto poena. Bila je to samo predigra za ono što se sprema u nedjelju. A čekale su to Hanijeve bebe već duže vrijeme, i napokon dočekale.
Nedodirljiva Cedevita koja nas je redovito pobjeđivala u tom uzrastu, napokon je pokleknula pred našim dječacima koji su zaslužili ovu pobjedu. Prva se pamti, a ona je potvrdila ono što već duže vrijeme znamo, kako ova generacija igrača ima kvalitu upustiti se u trku i s „velikim“ klubovima. No, da bi se do toga došlo trebalo je uložiti puno truda i odricanja, od samih igrača, roditelja pa do trenera Hanija Istanbulija. Dečki čestitka na pobjedi i samo hrabro dalje jer ste pokazali da znate igrati košarku.
A za kraj seniori i njihova pobjeda protiv Alkara koji je do Velike Gorice bio neporažen. Pljesak okupljenih gledatelja nakon četrdeset minuta igre bio im je najveća nagrada za prvu domaću prvoligašku pobjedu kojom su pokazali kako imaju kvalitetu za igranje na najvišem nivou.