DUBRAVA I MLADOST I DALJE STOPOSTOTNI

Četvrto kolo A-2 lige današnjim će susretom zaključiti Zrinjevac i Gorica, a u utakmicama igranim za vikend Dubrava i Mladost i dalje su uz našu momčad jedini neporaženi klubovi A-2 lige. Dubrava je u utakmici u kojoj su obrane bile u drogom planu sa 113:97 pobijedila Rudeš. Utakmicu su igrači Dubrave u svoju korist riješili u trećoj četvrtini, a Karlo Vragović s 35 i Ivan Vodopija s 23 poena bili su najistaknutiji igrači u momčadi Srećka Medvedeca koja za vikend gostuje u Velikoj Gorici.
Preko Zapada do četvrte pobjede došli su igrači Mladosti koji su slavili s 85:73. Trolist Mustapić, Bundović i Lebo najzaslužjiji je za novu pobjedu Mladostaša.
Najuvjerljiviji u ovom kolu bili su košarkaši Hermes Analitice koji su s 47 poena viška slavili protiv Podsuseda. Utakmica je završila rezultatom 106:59 u korist Analitičara, za koje je najviše, 18 zabio Rajić.
Uvjerljiv je bio i Bosco koji je s 82:60 bio bolji od Maksimira, a do druge pobjede slavljem u gostima stigao je Samobor. Samoborci su s 83:76 pobijedili Kaptol uz 18 poena Šiloboda.