IVAN PAPAC: ATMOSFERA U EKIPI JE ODLIČNA

Uz Davora Galića jedan od najzaslužnijih za treću prvenstvenu pobjedu bio je Ivan Papac koji je na terenu proveo gotovo cijeli susret. Tek prvi napad u igri je bio Vlado Pašalić, koji je zbog ozljede ostatak susreta pogledao s pričuvne klupe. Papac je minutažu dobro iskoristio, ubacio je 20 poena, a u par je navrata i atraktivno zakucao.
-Odlično smo ušli u utakmicu i to je presudilo. Odmah na početku smo napravili veliku prednost koju smo mirno držali do kraja- o utakmici s Boscom će naš sugovornik, Ivan Papac.
Papcu Velika Gorica nije nepoznata sredina, jer je još kao junior zajedno s Antom Tomićem igrao za naš klub.
-Prvi put kad sam dolazio nije baš bilo dobro jer mi se čini da smo tada ispali iz lige, a ovaj put mislim da će biti puno bolje. Tko zna možda uđemo i u Prvu ligu- nastavio je Papac.
Nakon tri pobjede i atmosfera unutar ekipe je dobra slaže se naš sugovornik, a njega i ostatak momčadi očekuje gostovanje kod Zrinjevca, koji je u međuvremenu postao Cibonina filijala. Upravo je Zrinjevac koji ove sezone još nema pobjede, bila posljednja destinacija za sadašnjeg člana Gorice.
-Nema tu emocija, mi moramo odigrati čvrsto. Favoriti smo i to trebamo pokazati na terenu- o utakmici sa Zrinjevcem će Papac, koji uz naš klub kao favorite lige vidi Hermes Analiticu i Dubravu.