ŽELIMO ZADRŽATI POBJEDNIČKI NIZ

Stigli su igrači trenera Zvonimira Kovačevića na korak od konačnog cilja, naslova prvaka A-2 lige. Za taj uspjeh potrebna im je još jedna pobjeda u preostala u četiri kola (Samobor, Zapad, Rudeš i Podsused), čime bi se na najljepši način proslavila i 45-ta godišnjica osnutka kluba. -Naša je želja da do kraja zadržimo pobjednički niz i mentalitet, te da u tom ritmu uđemo i u kvalifikacije za Prvu ligu- kaže trener Zvonimir Kovačević.
Već ove subote momčad u susretu protiv Samobora (Srednjoškolska dvorana u 16,30 sati) može i matematički potvrditi naslov najbolje momčadi. -Potrebna nam je ta jedna pobjeda koju ćemo vjerujem ostvariti već protiv Samobora. Prednost će nam biti ta što oni imaju kraću klupu, što ćemo mi nadam se znati iskoristiti- o subotnjoj utakmici će trener Kovačević kojem je ovo treća sezona na klupi kluba u kojem je igrački odrastao, a sada eto i trenerski.
U tom vremenu momčad je svake sezone napredovala, a konačna potvrda dobrog rada stigla je ove sezone u kojoj je Gorica osim u prvenstvu uspjeh postigla i u natjecanju Kupa. -Imamo 12 igrača koji ne gledaju sebe, nego su se podredili zajedničkom cilju, što je i donijelo ove rezultate- o tajni uspjeha će trener.