TREĆA SREĆA

Tek iz trećeg pokušaja uspjeli smo doći do pobjede protiv Kaštela. U lanjskim kvalifikacijama u dva smo navrata ostali za korak prekratki, no u subotu nam pobjeda jednostavno nije mogla izmaći. Pravim pristupom od početka smo preuzeli kontrolu nad susretom; obrana je bila na visini zadatka dok u napadačkom dijelu nije bilo slabog pojedinca, što se može iščitati iz konačnog rezultata 109:77. –Sigurno da je postojala motivacija još iz kvalifikacija, jer su nam ostali dužnici. Ovo je bila naša najbolja utakmica do sada. Igrali smo čvrstu obranu, zaustavili smo im šut i kontre što pokazuje i rezultat- o subotnjoj utakmici će Dominik Herendić koji je ubacio 17 poena te podijelio 8 asistencija.
Uz Herendića svoju večer je imao i ostatak momčadi koji je ispunio sve zamisli trenera Zvonimira Kovačevića. –Mora netko povesti na početku, danas sam to bio ja, drugi puta će netko drugi isplivati- kaže Herendić.
Pobjedom protiv Kašteka smo prekinuli i niz od tri uzastopna poraza, a s omjerom od tri pobjede i četiri poraza trenutno smo sedmoplasirana momčad lige. –Za sada je sve odlično, mogao je taj omjer biti i bolji jer smo protiv Zagreba i Zaboka imali svojih šansi. Nadam se da će biti bolje u slijedećim utakmicama jer smo pokazali da imamo kvalitetu- za kraj razgovora će Herendić.