SLIJEDI DRUGO POLUVRIJEME

Prvu utakmicu dodatnih kvalifikacija sa zvukom sirene riješili smo u svoju korist rezultatom 76:75. Bilo je to tek prvo poluvrijeme, a sutra nas u Brodu očekuje drugo. Jedan od onih koji je u goričkoj utakmici pridonio preokretu svakako je kapetan Nino Primorac, koji je u nastavku susreta svojim šutevima izluđivao momčad trenera Dražena Brajkovića. –Dobili smo ih tim šutem u zadnjoj sekundi. Najbitnije je da smo pokazali volju jer smo se vratili iz minusa od 13 koševa. U početku smo lošije odigrali, dok su oni sve pogađali. Uspjeli smo se sabrati i pobijediti. Pobjeda je pobjeda, bez obzira na to kakva ona bila. Sada ne možemo reći da to idemo braniti, mi tamo idemo po pobjedu- kaže kapetan Nino Primorac, koji je prvi susret završio sa 16 koševa.
Iako u Brod odlazimo s minimalnom prednošću, prednost je ipak na strani domaćina koji igra pred svojom publikom. –Mi smo pokazali da možemo igrati protiv njih, tako da je utakmica otvorena. Sve će ovisiti o momentu više raspoloženih pojedinaca, a ja se nadam da ćemo ih mi imati više– zaključio je kapetan, uoči današnjeg posljednjeg treninga.
Jedina dvojba oko novog prvoligaša svela se tako na četrdeset brodskih minuta, u kojima će domaći sastav tražiti ostanak u prvoligaškom društvu, dok se mi nadamo povijesnom ulasku u odabrano društvu. Utakmica u dvorani Vijuš počinje u 18 sati.