Na utakmici protiv Cibone Turki će darivati djecu za Uskrs

Bliže nam se Uskrsni blagdani, a Turki će iskoristiti priliku za darivanje najmlađih kao i za mnoštvo drugih zabavnih sadržaja

U 6. kolu HT Premijer Lige za prvaka Gorica dočekuje zagrebačku Cibonu. S obzirom da nam se bliže Uskrsni blagdani KK Gorica će iskoristiti ovu priliku za druženje i darivanje svojih vjernih navijača. Pogotovo onih najmlađih jer od kada su u klubu predsjednik Duško Radović, sportski direktor Ljubo Prgomet te Miki Starčević kao organizator omladinskog pogona klub je poseban akcent stavio na rad s mladima.

Također, ovo je prvi Uskrs nakon dvije godine da nema epidemioloških mjera i da se možemo slobodno družiti i veseliti. Najveći kršćanski blagdan prilika je da se prisjetimo istinskih ljudskih vrijednosti kao što su mir, ljubav, obitelj, tolerancija, razumijevanje i sve ono što nas veže.

A KK Gorica posebno cijeni povezanost sa svojom zajednicom i ovom prigodom zahvalit će na podršci svim svojim navijačima, članovima, djeci i roditeljima na podršci koju ste nam pružali i koju nam pružate.

Naša maskota Turki darivat će djecu raznim poklonima, organizirat će nagradu za sve navijače s kupljenim ulaznicama, a na poluvremenu će organizirati utakmicu mlađih selekcija iz omladinskog pogona. Cijeli događaj uveličat će i najpoznatija košarkaška obitelj u Hrvatskoj – obitelj Petrović.

Dakle, čeka nas još jedan festival košarke i druženja svih zaljubljenika u kraljicu igara s loptom.

Pozivamo vas da nam se pridružite u što većem broju i radujemo se još jednom zajedničkom druženju, a mi ćemo se pobrinuti da i ovaj događaj prođe nezaboravno.

Utakmica se igra u srijedu 13.4.2022. u 18:00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Velika Gorica.

Gledateljima nisu potrebne COVID potvrde i nema epidemioloških ograničenja. Cijena ulaznice je 20 kn i može se kupiti pri ulazu u dvoranu uoči utakmice.