VRIJEME JE DA SE I TI BAVIŠ SPORTOM

UPISI U ŠKOLU KOŠARKE KK GORICA TRAJU CIJELU GODINU

KK Gorica i ove će godine posebnu pažnju pokloniti mlađim kategorijama te nastaviti s radom vlastite Škole košarke koju vode iskusni i provjereni treneri. Uz vrhunski organiziranu košarkašku Mini ligu koja je privukla veliki broj djece da se počnu baviti košarkom ovo je logičan slijed u radu s mladim naraštajima. Stoga pozivamo svu djecu s velikogoričkog područja da se pridruže našim redovima.

Želja  kluba je omasoviti košarku u svim uzrastima i stvoriti široku bazu mladih igrača kako bi i u budućnosti mogla osigurati seniorski kadar iz vlastitog pogona.

Košarka je posve opravdano kraljica igara s loptom. Osim pravilnog psihofizičkog razvoja djece omogućuje i razvoj brojnih kognitivnih sposobnosti, imaginaciju, maštu, brojne vještine te bolju socijalizaciju mladih.

Sportski direktor velikogoričkog košarkaškog kluba Ljubo Prgomet jedan je od voditelja ovog projekta: „KK Gorica nastavlja s vlastitim projektom Škole košarke. Cilj nam je da se što vise djece bavi košarkom i sportom općenito, da se kroz zabavu, igru i druženje upoznaju s kraljicom igara i steknu prijatelje za cijeli život. KK Gorica nastavlja s angažmanom najboljih trenera za razvoj mladih igrača jer je to prvi preduvjet za napredak. Nikola Piacun, Ivana Skenderović i Danijel Jukić čine trenersku strukturu omladinskog pogona. Naravno sve to nadgleda koordinator Mladen Miki Starčević koji se 38 godina bavi razvojem igrača u Hrvatskoj i inozemstvu. Naši dojučerašnji juniori Miloloža i Sokol sada su seniori čime dokazujemo koliko nam je bitan razvoj mladih igrača. Krajem prošle godine sproveli smo i fantastičan EU projekt Mini košarkaške lige koja je imala masovan odjek među školarcima s velikogoričkog područja i sada dalje nastavljamo u istom ritmu”.

Pozivamo roditelje i djecu svih uzrasta da nam se priključe i jave našim trenerima radi prijave i više informacija.

Juniori i Kadeti: prof. TZK Nikola Piacun (+385 915305051)

Ml. kadeti: prof. TZK Ivan Skenderović (+385 923188247)

Dječaci: Danijel Jukić (+385 915427205)

Koordinator omladinskog pogona: Mladen Starčević (+385 913663029)