I GORICA I DUBRAVA ŽELE NASTAVAK POBJEDNIČKOG NIZA

Peto kolo A-2 lige sutra nam donosi i derbi trenutno dviju neporaženih momčadi. Gost u Velikoj Gorici je momčad Dubrave, koja kao i naša momčad želi nastaviti pobjednički niz.
-Bit će to teška utakmica, jer Dubrava ima dobru momčad, no ako ćemo se mi držati svoje igre i čvrste obrane, mislim da ćemo dobiti dva nova boda– o sutrašnjem dvoboju će iskusni centar Goričana, Vlado Pašalić, inače igrač s ABA iskustvom.
Jedan od iskusnijih igrača na suprotnoj strani svakako je Karlo Vragović, koji je lani u dresu Zadra igrao ABA ligu, a od ove sezone ponovno je član Dubrave.
-Čeka nas teška utakmica. Gorica je jaka momčad i morat ćemo cijelu utakmicu igrati čvrsto i agresivno. Oni imaju nekoliko igrača koji imaju iskustvo igranja u ABA i A- 1 ligi i svakako će biti zanimljivo do samog kraja. Mi moramo iskoristiti svoje prednosti, a to je sigurno iskustvo Grgata koji je najbolji centar u ligi, te moju pomoć, a prednost nam je svakako niz naših mladih igrača koji imaju talenat, ali i želju da pokažu svoje kvalitete. Obrana nam mora biti puno bolja nego u prethodnim susretima, a napadački učinak neće izostati– naglasio je Vragović.
Utakmica u Srednjoškolskoj dvorani počinje u 16,30 sati.