DONIRANI DRESOVI ŠŠK TUR

Školska košarkaška ekipa Tur (OŠ Eugen Kvaternik) ubuduće će igrati u novim dresovima. Naime, u znak zahvalnosti Košarkaški klub Gorica danas im je donirao novu garnituru dresova, koju je profesoru Ivici Hercegu uručio tajnik kluba Goran Kovačić. Ova škola i klub dugi niz godina imaju dobru suradnju, koju Gorica gaji i s ostalim školama, kojima se također pomagalo prijašnjih godina.
-Ovo je jedna lijepa gesta, kojom je nastavljena naša suradnja. To je niska u biseru naše suradnje, za koju ja mislim da je obostrano odlična– rekao nam je profesor Herceg.
Ineče, u ovoj je školi ponikao i veliki broj košarkaša koji su igrali za KK Goricu. A tako je i danas kad djece iz školske ekipe pristupaju u klub.
-Mi smo svjesni da bi nam bez tih školskih klubova bilo puno teže. To je praktično naša baza, tako da i te profesore nastojimo uključiti u rad kluba kroz škole košarke, gdje nailazimo na dobar odaziv. Konkretno u Osnovnoj školi Eugen Kvaternik ima dosta djece koja se bave košarkom u ženskoj i muškoj populaciji– naglasio je tajnik Goran Kovačić.