ZONA UZELA ZLATO

U finalu doigravanja, mlađekadetske lige Zagrebačke županije, sastale su se dvije najuspješnije ekipe prve faze natjecanja. Vrlo dobro trenirana momčad Samobora, predvođena dominantnim Markom Matijaščićem (33 poena) svladala je perspektivnu momčad Gorice 80:66 (21-19, 12-22, 24-10, 23-15). U samoborskoj gradskoj dvorani vidjeli smo dobru utakmicu i niz lijepih poteza. Naši dječaci, su dobrom igrom i dominacijom u skoku na poluvremenu imali +8, ali u nastavku nisu imali rješenja za zonsku obranu, iz koje su Samoborci kontrama došli do sigurne pobjede.
Titula prvaka Zagrebačke županije pripala je tako Samoboru, naši dečki su drugi, a Petar Zrinski iz Vrbovca treći. Sve tri momčadi nagrađene su medaljama i peharima Košarkaškog saveza Zagrebačke županije. Mlađi kadeti se sada okreću kvalifikacijskim utakmicama, za najjaču skupinu 1. MKHRL-C.
U finalnoj utakmici za Goricu su nastupili: Maršić 2, Pokrajčić 20, Opačić 15, Ivanković 2, Škara 2, Hozjan, Hanak, Filipović, Čučković 15, Martinović 9, Deverić 1.