ZAGREBU TRILER

Ovog vikenda nastavljena je liga KSZ-a za dječake 2002. godište i mlađe koje se odigrava u Dubravi. Naši dječaci poraženi su u tijesnoj završnici  protiv momčadi Zagreba 36:31.
Prve dvije četvrtine naši dječaci su prespavali, puno grešaka u obrani, profulani laki poeni i slobodna bacanja donijeli su na poluvremenu Zagrebu vodstvo od 20-12. Trećom četvrtinom Goričani se bude i dolaze do kraja četvrtine na minimalni zaostatak od -2. Četvrtom četvrtinom Goričani dolaze do velikog preokreta i prvog vodstva na utakmici, te u posljednje dvije minute ulaze s rezultatom 31:29. U nervoznoj završnici do kraja se bolje  snalaze mladi „Mravi“ i 30 sekundi do kraja utakmice okreću rezultat u svoju korist 33:31. Goričani su imali priliku za produžetak međutim lopta Hrvoja Majcunića je iscurila iz obruča. Zagrebaši na suprotnoj strani pogađaju jedno slobodno bacanje i daju još jednu priliku Goričanima za produžetak šest sekundi prije kraja, ali šut za tri poena Paola Istanbulija Zagrebaši blokiraju i slobodnim  bacanjima  dolaze do vrijedne pobjede.
Upravo su slobodna bacanja donijela najveću prevagu, jer su Goričani šutirali vrlo loše (1-12), a treba spomenuti da je u rotaciji jako falio Jerko Vujević koji je bio odsutan zbog bolesti. Prvi krug lige za prvaka je završio i trenutno smo na omjeru od tri pobijede i dva poraza, što nas svrstava na treće mjesto. Drugi krug kreće za dva tjedna kada naši dječaci igraju protiv Cedevite.

GORICA – ZAGREB 31:36 (6:12, 6:8, 15:9, 4:7)
GORICA: Brigljević, Vucković 2, Trefil, Šekerija, Tomušić 2, Istanbuli 5, Miloloža 8, Maršić, Panza, Lacić 2, Majcunić 12.
ZAGREB: Ramić, Radulović 14, Laknar, Krajnović 2, Jurić, Medić, Badžim, Gračanin 6, Čalušić, Bošnjak 11, Lončar 1, Čizmić 2.