UPUTE ZA KOŠARKAŠKI KAMP

PROGRAM POLASKA I DOLASKA
Datum polaska za Nerezine je 19. kolovoza  2014., mjesto polaska je južni ulaz Zagrebačkog velesajma, vrijeme polaska autobusa je 8,00 sati (doći pola sata prije) i dolazak je oko 14 sati u Nerezine.
Ne preporuča se nositi lako kvarljivu hranu i gazirana pića, već isključivo suhu hranu te vodu ili čaj.
Konzumacija jela i pića tijekom putovanja vrši se na odmorištu kad je autobus u mirovanju.
Povratak je 25. kolovoza  2014., polazak iz Nerezina je poslije ručka, a dolazak na južni ulaz Zagrebačkog velesajma predviđen je u večernjim satima.

ŠTO PONIJETI NA PUT
Potrebno je ponijeti odjeću/obuću za predviđenih šest dana boravka, prilagođenu ljetnom godišnjem dobu, higijenski pribor (pastu i četkicu za zube, sapun, šampon, ručnike, češalj, papirnate maramice), opremu za kupanje u moru (kupaći kostim, ručnik, kremu za zaštitu od sunca sa što većim zaštitnim faktorom, po mogućnosti kapu ili šešir za zaštitu od sunca).
Što se tiče sportske opreme, s obzirom na veliki broj treninga, potrebno je ponijeti veći broj dresova, čarapa, te jedan do dva para tenisica.
Obvezno ponijeti zdravstvenu iskaznicu.
Neka dijete ponese napisanu kućnu adresu i brojeve telefona i mobitela roditelja/staratelja.
Dijete može ponijeti omiljenu društvenu igru, knjigu ili igračku.

ZDRAVSTVENE OSOBITOSTI
Ako dijete loše podnosi putovanje, neka pola sata prije polaska na put popije tabletu protiv mučnine.
Roditelj/staratelj koji upućuje dijete u program košarkaškog kampa dužan je prije polaska dati obavijest o zdravstvenom stanju djeteta i njegovim navikama.
Ukoliko je dijete u terapijskom tretmanu, potrebno je prilikom polaska (uoči ulaska djeteta u autobus) voditelju kampa predati liječničko pismo (povijest bolesti), preporuku liječnika da dijete može putovati te propisanu terapiju (lijekove) za čitavo vrijeme boravka.

NE PREPORUČAMO
Preporučamo da s djetetom ne šaljete veće količine novca (džeparac), nakit ili druge vrijedne predmete, jer za izgubljene ili otuđene stvari ne odgovaramo.