U subotu prvo juniori, a zatim seniori

U subotu 27. siječnja imamo dvostruki košarkaški program u Velikoj Gorici 

Prije podne od 11 sati nastupaju gorički juniori koji u OŠ Novo Čiče dočekuju ekipu Akademije Mrav. Mladi Bikovi do sada imaju jednu gostujuću pobjedu koju su ostvarili protiv Zagreba, večeras gostuju protiv Dinama u Domu sportova, a ovo će im biti prilika za prvu domaću pobjedu.

Poslije podne od 16:30 na parket stupaju seniori koji dočekuju ekipu Jazine Arbanasi. Obje momčadi su jako “vruće” i neporažene u ovoj godini. Bikovi su nanizali 3 pobjede za redom, a Zadrani 4 i sigurno će dati sve od sebe da ulove priključak s prve 4 ekipe na prvenstvenoj tablici među kojima je i Gorica.

Mironu Češkiću i njegovim pulenima poseban će problem stvarati činjenica da nam je ovo treća utakmica u tjedan dana, a prethodne dvije bile su poprilično iscrpljujuće:

U subotu nam dolazi ekipa Jazine Arbanasi. Radi se o mladoj ekipi koja igra brzo i voli nametnuti svoj ritam. U ovom kratkom periodu pokušat ćemo se regenerirati jer smo odigrali fizički dvije zahtjevne utakmice u četiri dana i što bolje se pripremiti za utakmicu s Jazinama. Pozivam naše navijače da nas podrže u subotu u 16:30 u Gradskoj sportskoj dvorani u Velikoj Gorici, a mi ćemo dati sve od sebe da dođemo do pobjede na domaćem terenu« – izjavio je glavni strateg Gorice.

Kristijan Šutalo ove je sezone najbolji skakač Gorice i pravi zaštitnik našeg reketa, a ovako je najavio utakmicu: »U subotu nas čeka jedna izazovna utakmica protiv protivnika koji je u naletu i koji je u seriji dobrih rezultata. Jazine su jedna izrazito mlada momčad koja svojim tempom gazi protivnike, no vjerujem da ako ih uspijemo uvesti u svoj ritam imamo šanse za pobjedu. Ovim putem pozivam sve navijače da nas dođu podržati i uživati u jednoj lijepoj utakmici«.

Utakmica je na rasporedu u subotu 27. siječnja s početkom u 16:30. Igra se u Gradskoj sportskoj dvorani, a ulaz je besplatan.