U subotu protiv Crikvenice po prve domaće bodove

U subotu 28. listopada košarkaši KK Gorica tražit će prvu prvenstvenu pobjedu pred svojim navijačima. Naime, Bikovi do sad imaju dvije pobjede, ali obje su izborene u gostima (Marsonia i Jazine). Protivnik je ekipa Crikvenice koja je na omjeru 1-2, a jedinu pobjedu izborila je u prošlom kolu protiv KK Stoja iz Pule. U redovima gostiju s Kvarnera najopasniji su centar Marko Šulentić, mladi Gabriel Tomas, iskusni Josip Karabaić, ali i još nekolicina igrača koji nam mogu zagorčati život.

Naš trener Miron Češkić iskoristit će cijeli tjedan za što bolju pripremu momčadi kako bismo potvrdili bodove iz Zadra u prošlom kolu:

U subotu igramo protiv Crikvenice, to je ekipa koja je ove godine ušla u 1. mušku ligu. Naš cilj je ući u utakmicu koncentrirano, nametnuti naš ritam i pokušati doći do prve pobjede na domaćem terenu. Dečki su izrazito motivirani, željni su rada i dokazivanja na terenu. Dat ćemo sve od sebe da razveselimo domaće navijače koje pozivam da nas podrže s tribina” – zaključio je glavni strateg Gorice.

Utakmica je na rasporedu u subotu 28. listopada s početkom u 13.30. Igra se u Gradskoj sportskoj dvorani, a ulaz je besplatan.