U IŠČEKIVANJU DERBIJA

Iza nas su tri kvalifikacijska kola za ulazak u A-1 ligu, koju smo otvorili upravo onako kako je to priželjkivao i sam trener Zvonimir Kovačević, dvjema pobjedama. Najprije smo na domaćem parketu svladali s plus 17 Škrljevo, da bi potom istom razlikom slavili i u gostima kod Borova. –U prvom kolu smo imali teškog protivnika protiv kojeg smo dobro izreagirali, a bitna je stvar što smo ih dobili tako visoko. Nakon toga smo uspješno riješili i prvo gostovanje, tako da mogu biti zadovoljan prikazanim u ta dva kola, te ostvarenim rezultatima- kaže trener Zvonimir Kovačević.
Nakon tri kola na vrhu su se izdvojile tri momčadi, Gorica i Kaštela imaju po dvije pobjede iz dvije utakmice, dok je Škrljevo na omjeru od dvije pobjede i jednog poraza čime su se i potvrdile najave ovih klubova da ciljaju na jedno od prva dva mjesta koje vodi u A-1 ligu. -Do sada smo međusobno igrali jedino mi i Škrljevo. U slijedeća dva kola situacija će biti još čišća, jer mi igramo protiv Kaštela, a nakon toga Kaštela igraju protiv Škrljeva- nastavio je trener.
Sutrašnji derbi u Kaštel Sućurcu između domaćina Ribola Kaštela i Gorice u dvorani Sokolana igra se od 18 sati. -Na njima je teret, jer igraju doma. Mi tamo idemo rasterećeno. To je mlada i rastrćana ekipa od koje opasnost dolazi sa svih strana. Oni se vole nadigravati, treba se paziti svih igrača, no kolektivnom obranom to možemo braniti. S mladom i rastrčanom ekipom nikad nije lako igrati, no mi u Kaštela odlazimo po pobjedu- o sutrašnjoj utakmici će trener Zvonimir Kovačević.
Kretanje rezultata i kompletna statistika ponovno će se moći pratiti putem naše stranice.