TRENER ZVONIMIR KOVAČEVIĆ UOČI DUBRAVE

Nakon lagano ostvarene pobjede protiv Zrinjevca (83:63) kojom smo ponovno zasjeli na vrh A-2 lige, porazgovarali smo s trenerom Zvonimirom Kovačevićem koji nam je dao svoje viđenje utakmice, ali i najavio subotnje gostovanje u Dubravi.
-Igrom sam djelomično zadovoljan, što se je vidjelo po ulasku u drugu četvrtinu gdje smo odradili neke stvari koje smo trenirali u posljednjih desetak dana što je i dalo rezultata. Iz dobre obrane otvarali smo brze protunapade čime smo došli i do visokog vodstva. Nakon par rotacija došli smo u situaciju da smo se mučili napadački. No, ja vjerujem da smo izvukli nešto iz ove utakmice, a bitno je da su dva boda tu- kaže trener Kovačević.
Četrnaestom ovosezonskom pobjedom Gorica je ponovno lider te pred prvim pratiteljem, Dubravom ima pobjedu više, a upravo ove subote sastaju se ove dvije momčadi. –Svi smo spremni, teret je na Dubravi, jer su oni domaćini. Ako oni pobijede prestižu nas u međusobnom omjeru, a ukoliko mi pobijedimo riješavamo puno toga, tako da je sve u našim rukama- o subotnjoj utakmici će trener.