SUDAR TITANA

U Ludbregu je sve spremno za sutrašnju utakmicu Kupa Krešmira Ćosića između domaćeg Grafičara i Gorice. Ludbrežani su i prošle godine igrali u ovoj fazi natjecanja, gdje su bili zaustavljeni od od prvoligaša Osječkog sokola, dok je naša momčad ovo fazu natjecanja izborila osvajanjem Kupa regije Centar pobijedivši u finalu Podsused, a prije toga Samobor.
-Iako su izranjavani ozljedama bitnih igrača, a protivnik je snažni drugoligaš iz A- 2 lige centar, KK Gorica, sigurno smo da se Ludbrežani neće lako predati. Jedanaest uzastopnih pobjeda napunilo nas je samopouzdanjem tako da možemo očekivati veliki spektakl- poručuju domaćini na svom facebook profilu.
Susret se igra u ludbreškoj sportskoj dvorani s početkom u 19 sati, a očekuje se veliko zanimanje domaćih navijača za ovu utakmicu. A što o susretu s Grafičarom kaže naš trener Zvonimir Kovačević.
-Riječ je o ekipi koja je dugi niz godina zajedno, te su lani prošli ovu fazu natjecanja. Prednost će im biti puna dvorana i bučni navijači, a želja im je kroz Kup napraviti dodatnu promociju kluba- o sutrašnjem susretu će gorički trener.