SPREMNI ZA DERBI

Pred košarkašima Gorice sutra je iznimno važna utakmica koja će u mnogočemu odlučiti o možebitnom prvaku lige. Svi košarkaški putevi kad je u pitanju A-2 liga Centar sutra vode u Veliku Goricu, u Srednjoškolsku dvoranu gdje se sastaju prvoplasirana i drugoplasirana momčad prvenstva.
Goričani s puno optimizma dočekuju Hermes Analiticu koju su ove sezone već svladali na njihovom terenu. Ostvare li pobjedu i u sutrašnjem dvoboju igrači trenera Zvonimira Kovačevića Analitičarima će pobjeći na dvije pobjedi, čime bi se riješili jednog suparnika u borbi za vrh. –Sve je u najboljem redu, svi smo zdravi i spremni za sutrašnju utakmicu koju dočekujemo u pozitivnoj atmosferi. Mi se moramo držati naše igre, a ako to uspijemo zadržati pobjeda nebi trebala biti upitna- u najavi utakmice će trener Kovačević.
Za sutrašnju utakmicu Analitičari su angažirali i bivšeg igrača Križevaca, Ivana Ćubelu. Derbi utakmica u Srednjoškolskoj dvorani počinje u 16,30 sati.
U ostalim utakmicama 13. kola igraju: Maksimir- Podsused, Rudeš- Bosco, Zapad- Zrinjevac, Samobor- Dubrava i Kaptol- Mladost.