SPREMNI SMO ZA DERBI

Sutra nešto iza 18,30 sati bit će poznato koja momčad će koje kroz ove kvalifikacije proći slavodobitno osvojivši prvo mjesto i direktan ulazak u A-1 ligu. Trenutno se Gorica i Ribola Kaštela nalaze izjednačeni na vrhu s pet pobjeda i jednim porazom. –Ovom utakmicom puno rješavamo te je ona kruna cijele sezone, jer nam se pruža mogućnost ulaska u Prvu ligu što bi bio i povijesni rezultat, pošto bi se po prvi puta igrala prvoligaška košarka u gradu. Činjenica je da mi gotovo sigurno držimo tu drugu poziciju koja donosi razigravanje, ali nas jedino zanima pobjeda protiv Kaštela i direktan plasman u Prvu ligu. Spremni smo a i momčad je maksimalno koncentrirana na taj susret- kaže trener Zvonimir Kovačević.
Gosti u Veliku Goricu donose 12 koševa prednosti iz prve utakmice, nadoknadi li Gorica taj zaostatak već u subotu se može otvoriti šampanjac, dok u slučaju bilo koje pobjede za direktan plasman će trebati slaviti i u utorak u Ludbregu protiv Grafičara. –Taj poraz se dogodio zbog naše gluposti, jer smo petnaest minuta prije kraja vodili sa 14 ralike, nakon čega nam se dogodio pad. Nismo bili pametni to privesti kraju, otvorili smo se pokušavajući ih stići, uslijed čega se je dogodio taj poraz. Sutrašnjom pobjedom sve to brišemo- prisjetio se poraza trener Kovačević.
Utakmica u Srednjoškolskoj dvorani počinje u 17 sati, a svi ste pozvani da nam pomognete u ispisivanju sportske povijesti.