SPREMNI SMO ZA DEBI

Još dva dana nas dijele od debija u prvoligaškom društvu. Ždrijeb je htio da prvu utakmicu u A-1 ligi igramo na domaćem parketu, a za protivnika nam je dodijelio momčad Kvarnera 2010. Budući da smo dva tjedna uoči početka lige saznali da smo prvoligaši, vremena za uigravanje i nije bilo previše, no spremni ulazimo u ono što nas čeka u Prvoj ligi. –Drago mi je što sam dio prvoligaške priče. Jedini naš cilj ove sezone je ostanak, a ja se nadam da ova momčad u kojoj se nalazi nekoliko dobrih pojedinaca može igrati dobru košarku- kaže trener Zvonimir Kovačević.
U odnosu na prošlu sezonu u momčadi više nisu Ivan Svoboda, te Filip Tušek, dok je momčad osvježena iskusnim Barišom Krasićem, Marko Petrovićem, te u posljednji trenutak mladim reprezentativcem Antom Tonijem Žižićem. Prvoligaški debi očekujemo s nestrpljenje, a prvi gost Velike Gorice je momčad Kvarnera 2010 koja je u prvom kolu bila uspješna u susretu protiv Jollya JBŠ-a. –Mi ćemo se potruditi pružiti dobru partiju. Oni su momčad koja je lani igrala Ligu za prvaka tako da su favoriti. Budući da smo mi novaci u ligi, u većinu utakmica ulazimo u podređenom položaju, no mi se ne predajemo- u najavi utakmice će trener Kovačević.
Utakmica u Srednjoškolskoj dvorani počinje u 17 sati, a ovim putem pozivamo sve gledatelje da nas podrže u postizanju što boljeg rezultata.