Sportski direktor najavljuje sezonu

Osim novog trenera Goričani u novu sezonu ulaze i s novim sportskim direktorom. Dugogodišnjeg tajnika i sportskog direktora Ljubu Prgometa nasljedio je Senad Beganović. Dugogodišnji sudac, košarkaški djelatnik i entuzijast svojim će iskustvom pomoći u podizanju kluba na još viši nivo. Poseban akcent bit će u radu s mlađim kategorijama, ali ni seniori neće bit zapostavljeni. 

Beganović s optimizmom gleda prema budućem periodu: “U odnosu na prošlu sezonu, imamo dosta novih igrača i novog trenera u našem rosteru, pa je vrlo nezahvalno prognozirati domete u nadolazećoj sezoni. Novi igrači su vrlo dobri, ali treba vremena da se uigraju. Dosta je bilo promjena i u drugim klubovima, pa se s nestrpljenjem očekuju prve utakmice koje će pokazati koliko je tko pogodio u odabiru igrača. Mi u novu sezonu ulazimo oslabljeni jer su nam dva važna igrača Dino Cinac i Karlo Mikšić nažalost ozlijeđeni. Naše želje su da ponovimo prošlogodišnje rezultate i sve ćemo učiniti da u tome uspijemo. Paralelno radimo na kvalitativnom ustrojstvu svih dijelova kluba. Vrlo nam je važno podići rad s mlađim dobnim uzrastima na viši nivo za što smo napravili i određene preduvjete. Angažirali smo iskusnog trenera gospodina Ivana Stanišaka koji je dugo godina s uspjehom radio u Švicarskoj.

Svima želim puno zdravlja i da se na našim utakmica zabavite, a mi ćemo se truditi da vas ne razočaramo. U subotu pozivam sve navijače da nam se pridruže na otvaranju sezone protiv Zaboka.”

Goričani sezonu otvaraju u subotu 1. listopada protiv Zaboka. Utakmica se igra u Gradskoj sportskoj dvorani s početkom u 17 sati.