REAKCIJE TRENERA NAKON UTAKMICE

Po završetku utakmice u kojoj smo u infarktnoj završnici došli do minimalne pobjede 76:75 treneri Zvonimir Kovačević i Dražen Brajković na press konferenciji iznijeli su svoje dojmove o utakmici.

ZVONIMIR KOVAČEVIĆ (KK GORICA): „Utakmica je ušla u infarktnu završnicu, no najosnovnije je da ova pobjeda ne znači ništa jer se igra i druga utakmica te je najbitniji zbroj poena. Prednost je na strani Slavonskog Broda koji je domaćin u slijedećoj utakmici, ali oni s tom prednošću na sebe preuzimaju i određeni teret. Oni su prvoligaška momčad te im ta pobjeda znači i ostanak u prvoligaškom društvu. Jako nervozno smo ponovno ušli u utakmicu, ali ipak smo došli do pobjede koja nam znači jako puno psihološki, jer pobjeda je pobjeda“.

DRAŽEN BRAJKOVIĆ (KK SLAVONSKI BROD): „Jedna ozbiljna momčad ne smije ispustiti tako visoku prednost te utakmicu treba riješiti u svoju korist protiv momčadi koja je ipak drugoligaškog ranga. Primorac je ušao u seriju šuteva što ih je gurnulo prema pobjedi. Slijedi drugo poluvrijeme u Slavonskog Brodu, a ja mislim da smo mi bolja momčad te da ćemo proći dalje“.