OSVRT NA DEVETO KOLO

Sinoćnjom utakmicom između Rudeša i Podsuseda zaključeno je deveto kolo A-2 lige. U izjednačenoj utakmici pobjeda je pripala domaćinu, koji je susret u svoju korist riješio rezultatom 75:71. Rudeš je do pobjede predvodio iskusni Ljubo Prgomet koji je ubacio 23 koša, dok je svom dojučerašnjem klubu Juraj Grabarić s druge strane ubacio 21.
Gorica i Hermes Analitica nastavili su s pobjedama. Goričani su bili uvjerljivi protiv Zapada (101:78), dok su se Analitičari namučili kontra Kaptola. Utakmica je otišla u produžetak u kojem je Hermes Analitica slavila sa 113:100. Najbolji strijelac u redovima Hermes Analitice bio je Perković s 24 poena, dok je Petrović za Kaptol ubacio 32.
Namučila se je i Dubrava kako bi ostvarila sedmu prvenstvenu pobjedu. U Draženovom domu rezultatom 90:87 su pobijedili Zrinjevac, a predvodio ih je Kopanja s 32, te Grgat s 24 poena. Za Zrinjevac je Skokna ubacio 24.
Mladi Cedevitaši su u gostima sa 67:64 pobijedili Bosco. Prvi strijelac Mladosti bio je Bundović s 15 poena, dok je Šuica ubacio 18 za Bosco.
Četvrtu pobjedu su ostvarili košarkaši Maksimira koji su s 84:79 pobijedili Samobor. Maksimir je pobjedu potvrdio u posljednjoj četvrtini koju su u svoju korist riješili sa sedam poena viška (23:16). Prvi strijelac Maksimira bio je Gogić koji je ubacio 28 poena. Nakić s 21 je bio najbolji u poraženoj momčadi.