ODRŽANA SKUPŠTINA KLUBA

U vedrim i veselim tonovima održana je još jedna sjednica Skupštine našeg kluba. Sva izvješća (izvješće o izvršenju športskog programa i plana rada- izvješća trenera, financijsko izvješće, te izvješće Nadzornog odbora) prihvaćena su jednoglasnom odlukom. Tajniki kluba, Goran Kovačić u svom se izvješću posebno dotaknuo omladinskog pogona, koji je ulaskom u novu Gradsku sportsku dvoranu dobio daleko bolje uvjete rada, a produkt toga su reprezentativcu selekcija U-14, U-16, U-18 te U-20.
-Prvenstveno čestitam svima na postignutim rezultatima ove sezone, a izvješća pokazuju da su pomaci u omladinskom pogonu napravljeni prema naprijed, a naš cilj treba biti da što više djece bude uz klub. Što se tiče seniorske momčadi moramo biti zadovoljni, jer smo u vrhu A-2 lige, a u Velikoj Gorici se ponovno pričalo o košarci- rekao je u svom govoru predsjednik, Ivan Šuker.
Na kraju treba reći kako je naš klub danas stabilan kolektiv, s velikom perspektivom da bude još bolji, jači i ambicijom da u budućnosti postane jedan od važnijih faktora u hrvatskoj košarci.