NINO PRIMORAC: Morali smo pobijediti za Vladu

Jedan od junaka jučerašnje pobjede zasigurno je bio najiskusniji, Nino Primorac koji je susret završio s 27 postignutih koševa. Vukao je kapetan momčad u trenucima kad je bilo potrebno, a podršku je imao i od strane ostalih suigrača koji svojom izvedbom nisu razočarali. –Utakmica je opravdala epitet derbija. Mi smo bili hendikepirani za ozlijeđenog Vladu, koji je ipak stisnuo zube i nakratko zaigrao, što nam je bio dodatni poticaj za pobjedu. Utakmica je bila odlična iako se treneri neće složiti zbog obrana– o utakmici će kapetan Nino Primorac.
Gorica je pobjedom zadržala vodeću poziciju s pobjedom viška u odnosu na Dubravu koju u utorak očekuje susret sa Samoborom, dok prošlogodišnji prvak Hermes Analitica nakon jučerašnjeg poraza zaostaje dvije pobjede. –Hermes nas jako teško može stići, mi bi morali kiksati više puta, jer smo od njih bolji u međusobnom susretu, te smo u odnosu na njih u velikoj prednosti. Sada nam je najveći konkurent Dubrava- kaže Primorac.
Gorica je u jučerašnjoj utakmici uz Primorca imala još četiri dvocifrena igrača (Majcunić, Papac, Lasić i Herendić), no i igrači s klupe (Urli i Gazić) dali su svoj doprinos pobjedi. –Kod nas igra momčad, a svaki puta netko drugi se istakne. No i sami ste vidjeli da je kod nas momčad najbitnija, jer i igrači s klupe nam unose dodatni tempo u igri- nastavio je kapetan.
Atmosfera unutar momčadi svakom pobjedom je sve bolja, a to se je moglo vidjeti i nakon jučerašnjeg slavlja, jer dečki su prava klapa i van terena. Pobjedom je naša momčad otškrinula i vrata trona A-2 lige. Iako je konačni cilj još daleko nastavili se u ovom ritmu, on nebi trebao biti neostvariv. Prva prepreka u tome je gostovanje kod Bosca. –To je uvijek nezgodna utakmica, netreba prerano upisati bodove, jer je tamo mala dvorana, no mi smo favoriti i tako se trebamo postaviti te tamo idemo po pobjedu- o sljedećoj utakmici će Primorac.