NIKOLA URLI: JOŠ NISMO ODIGRALI SVOJE NAJBOLJE UTAKMICE

U posljednjoj ovosezonskoj utakmici Gorica je sa 74:63 pobijedila Podsused. Nakon blijedog izdanja u prvih dvadeset minuta, Gorica je u nastavku zaigrala agresivnije u obrani što je rezultiralo sa samo 25 primljenih koševa, a i u napadačkom dijelu je igra izgledala puno bolje. Jedan od onih koji je povukao kad je bilo najpotrebnije svakako je Nikola Urli, koji je utakmicu završio sa 14 koševa.
-Prvu četvrtinu smo loše otvorili, dok smo ostatak utakmice odigrali onako kako treba odigrati ekipa koja je prva nakon jesenskog dijela prvenstva. Mislim da smo odgovorili dobro na sve što je trener tražio u nastavku- na prvu će Nikola Urli.
Pristupom olako umalo se prosulo sve dobro što je napravljeno ove polusezone, no podcjenjivački pristup ukoliko ga je bilo nije kažnjen od strane gostiju.
-Ne bi rekao da je bilo podcjenjivanja, možda smo se malo opustili jer je to bilo zadnje kolo i Božićno vrijeme– kaže nam Urli.
Iako zbog ozljede nije prešao kompletne pripreme, na sve zahtjeve koje je pred njega stavio trener Zvonimir Kovačević Nikola je odradio na visini zadatka.
-U početku sam se malo mučio s ozljedama, no kasnije sam s utakmicama ulovio ritam. Sad je sve dobro, te se nadam da ću održati ovu formu i da ću u nastavku opet dati sve od sebe- o igrama ove polusezone će Nikola.
Utakmicom protiv Podsuseda spušten je zastor na prvi dio sezone koji je naš klub završio na prvom mjestu.
-Ozračje u momčadi je od početka sezone super. Meni je ovo druga sezona u Gorici i puno bolja je atmosfera nego lani. Mislim da smo na pravom putu da i na kraju sezone budemo prvi, jer prema mom mišljenju svi još nismo odigrali svoje najbolje utakmice ove sezone. Treba nas vidjeti u punom sjaju, jer ako nastavimo ovako raditi to će ići na bolje- za kraj će Nikola Urli.