NAJBOLJI NA TURNIRU U MOSTARU

Seniorska momčad našeg kluba proteklog vikenda je boravila u Mostaru gdje je sudjelovala na osmom izdanju memorijalnog turnira „Marijofil Džidić“ u organizaciji HKK Zrinjski. Uz ove dvije momčadi na turniru su još sudjelovali Student i Leotar. Pobjedom protiv domaćina Zrinjskog 69:58, izborili smo finale i susret protiv Studenta koji je u drugom polufinalu bio bolji od Leotara. Iako smo u polufinalu pred kraj treće četvrtine bili u zaostatku 49:42 serijom od 16:0 osigurali smo pobjedu do koje su nas predvodili Ljubo Prgomet s 20, te Ante Mašić s 14 koševa.
U finalnom susretu momčad trenera Josipa Sesara je svladala još jedan mostarski klub, Student rezultatom 68:55. Najučinkovitiji igrač u tom susretu je bio Bruno Skokna s 15 poena. -Zadovoljni smo prikazanim u dvije utakmice obzirom na pripremnu fazu. One stvari koje smo željeli vidjeti dobili smo. Sedam-osam igrača pokazuje kvalitetu tako da vjerujem da će ovo biti dobra priča. Sam turnir nam je dobro došao, jer su na njemu igrale momčadi istog ranga kao i mi, a mene posebno raduje što dečki na momente pokazuju kako imaju štofa- ispričao je po povratku sportski direktor, Željko Ciglar.
Pod vodstvom trenerskog dvojca Sesar-Vranjić na turniru su igrali: Borna Kapusta, Davor Konjević, Bruno Skokna, Ljubo Prgomet, Ivan Papac, Marin Zrnić, Ante Mašić, Domagoj Šutalo, Dorian Jelenek, Lovro Demo, Ivan Gazić, Dominik Herendić i Marko Petrović.