Kovačević: “Podrediti se timskoj igri”

Poslije još jedne samoizolacije košarkaši Gorice vraćaju se na parkete. Ispadanje u Kupu od Splita i poraz u Zadru od istoimenog domaćina su iza nas. Prilika je ovo da se bikovi vrate na pobjedničke staze u nadoknadi utakmice 6. kola HT Premijer lige protiv Alkara.

Međutim, da neće biti lako protiv Sinjana najavljuje nam Maj Kovačević:

“Očekuje nas teška utakmica jer nam je ritam narušen stalnim prekidima zbog korona virusa. Osim toga Alkar je respektabilna ekipa, imaju dvije pobjede u zadnje tri utakmice, a i ovu treću su izgubili za pola koša. Moramo zaustaviti Echolsa i Varencea, ali i ostale igrače poput Granića i Vučića.

Mi igramo na domaćem terenu, pokušat ćemo nametnuti svoj ritam i svakako se nadamo pobjedi. Bez obzira na njihove kvalitete mi prvenstveno razmišljamo o sebi i svojem nastupu. Bitno je da se svi podredimo timskoj igri jer tada i kvalitete pojedinih igrača dolaze najviše do izražaja, a ova je momčad prepuna kvalitetnih igrača.

Ja sam zadovoljan svime u Gorici, dobro igramo, dobro radimo u postojećim okolnostima i siguran sam da ćemo u drugom dijelu prvenstva biti još puno, puno bolji” – zaključio je Kovačević.

Utakmica je na rasporedu u ponedjeljak 28.12. s početkom u 17 sati, a može se pratiti putem HKS TV-a.