IVAN ŠUKER NA ČELU SAVEZA

Čelni čovjek našeg kluba, Ivan Šuker novi je predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza. Na toj je dužnosti nakon 11 godina zamijenio Danka Radića koji mu je bio protukandidat, no na jučerašnjem izbornom Saboru HKS-a je odustao od kandidature prepustivši tako čelno mjesto Ivanu Šukeru koji je u periodu od 2002. do 2004. godine već obnašao dužnost predsjednika. -Od danas više nema Radićeve i Šukerove struje, bitna je samo hrvatska košarka. Već danas ste svi pokazali da nam je ispred hrvatska košarka. Ovime smo poslali poruku jedinstva, a ovakvo jedinstvo nadam se da ćemo uskoro vidjeti i na terenu- rekao je novoizabrani predsjednik HKS-a, Ivan Šuker kojem je podršku dalo svih 78 skupštinara.
Uz novog predsjednika kojeg je predlagao Košarkaški savez Zagrebačke županije od početka je bio i Košarkaški savez grada Zagreba predvođen Aleksandrom Petrovićem kojeg je novi predsjednik uz Nikšu Prkačina istaknuo kao glavne operativce kampanje. -Bila je ovo kratka i intenzivna kamapanja, a pred nama je da sada riješimo tri glavna problema hrvatske košarke; zaštićeno godište, juniorski staž i visinu kotizacije. Hvala vam na povjerenju, jer ovo je bilo dostojanstveno i ovime smo pokazali da nam je košarka na prvom mjestu. Svakako hvala i mom prethodniku na svemu što je učinio za košarku- istaknuo je u svom govoru predsjednik Šuker.
Osim predsjednika Šukera, još dva Velikogoričana svoje su mjesto pronašla u tijelima HKS-a, pa je tako Goran Kovačić postao članom Nadzornog odbora, dok će Mirko Matić u narednom četverogodišnjem mandatu biti član Stegovnog suda.