HAKLERI SU NAS UVELI U UZBUDLJIV KOŠARKAŠKI RUJAN

Posljednji u nizu turnira „3 na 3“ održan je jučer u našem Gradu, na platou ispred Pučkog otvorenog učilišta. Organizator turnira bio je Hrvatski košarkaški savez, a sam turnir igran je u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji uz sudjelovanje deset trojki.
U juniorskoj konkurenciji prvo je mjesto osvojila ekipa White Mambas (Hrvoje Majcunić, Josip Ivanković, Mario Lacić, Stjepan Škara) koja je u finalu bila bolja od ekipe Apostola (Josip Hanak, Nikola Ivanetić, Frano Miloloža, Jerko Vujević), dok su kod seniora najbolji bili Starci (Krešimir Grgin, Robert Valpotić, Ivan Vucić i Ivica Nogić). Oni su u finalu rezultatom 10 : 8 svladali Warm up (Miroslav Zadro, Ante Matijević, Vanja Miletić, Bruno Martinjak). Treće mjesto je pripalo ekipi Gorica (Ante Gazić, Nino Tomić, Ante Jukić, Bruno Tomić).
Za nagrade su se i ovaj put pobrinuli Franck, Lenovo i HKS koji je najboljim haklerima osigurao ulaznice za EuroBasket 2015. od kojeg nas dijeli tek nekoliko dana, dok je predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza Ivan Šuker uručio nagradu MVP-u turnira, Ivici Nogiću iz pobjedničkog sastava.