DOMINIK HERENDIĆ: PONOVNO SE DIŽEMO U IGRI

Jedan od onih koji nije razočarao u Ludbregu, svakako je Dominik Herendić, koji u Velikoj Gorici odrađuje svoju drugu sezonu. Utakmicu protiv Grafičara završio je s 18 poena, te je značajno pridonio ostvarenju uvjerljive pobjede od 96:58.
-Utakmica je bila dobra, na početku je bilo malo neizvjesno, no u nastavku utakmice smo igrali još čvršću obranu i na kraju smo otišli na uvjerljivu razliku- kaže Dominik.
Upravo je dobra obrana i bila ključ pobjede, posebno u drugih dvadeset minuta u kojima je Grafičar postigao tek 23 poena.
-Trener je na poluvremenu bio zadovoljan, te nam je rekao da igramo dobru obranu i da tako moramo nastaviti i u nastavku- o dogovoru s poluvremena će Herendić.
Dobri rezultati odraz su i dobre atmosfere unutar kluba, jer ove sezone momčad dobre rezultate postiže na dva fronta.
-Atmosfera je odlična i svaka čast momcima. Malo smo bili pali u igri, ali sada smo se konačno ponovno počeli dizati. Dalje moramo nastaviti u ovom ritmu, pobjeda po pobjedu, a prva prilika za to nam je već u subotu protiv Zapada- na kraju razgovora će Dominik Herendić, koji je ljetos bio i na pripremama reprezentacije do 20 godina.