DJEČACI ODLIČNI U DALMACIJI

Selekcija U-12, dječaci rođeni 2002., pod vodstvom trenera Hanija Istanbulija, proteklog vikenda je gostovala u Zadru i Šibeniku. Sigurnim pobjedama u utakmicama s renomiranim protivnicima potvrdili su potencijal i kvalitetan rad.
Lijep vikend u srednjoj Dalmaciji započeo je sigurnom pobjedom protiv Zadra, kada su naši dječaci prednjačili odličnom obranom i sigurnom realizacijom u kontranapadima. Uvjerljiva pobjeda prvog dana podigla je samopouzdanje cijeloj ekipi pa su drugog dana svi igrači dobili  priliku i odlično je iskoristili u miniutakmicama (2×10 min) sa Zadrom i Drnišem.
Utakmice u Šibeniku protiv ŠK Dražen Petrović bile su puno neizvjesnije, ali klinci su “rasli” tijekom utakmica, te su s nekoliko lijepih poteza završili prvu utakmicu, a atraktivnom trećom četvrtinom odlučili pobjednika drugog susreta.
-Pet pobjeda , gostoprimstvo Zadrana i Šibenčana te nova prijateljstva navukli su osmjeh na lica malih Goričana- rekao nam je trener Istanbuli.
Na dalmatinskoj turneji su bili: Patrik Trefil, Luka Smojić, Mario Lacić, Jerko Vujević, Toni Tomušić, Paolo Istanbuli, Matej Maršić, Luka Šekerija, Tino Panza, Frano Miloloža, Hrvoje Majcunić i Fran Vucković.
-Prvenstveno moram zahvaliti našim domaćinima koji su nas odlično ugostili i osjećali smo se vrlo ugodno protekla tri dana, a što se tiče utakmica moram priznati da sam i ja ostao pomalo iznenađen koliko su dječaci napredovali u posljednja dva mjeseca.Sad se vidio rad i trud mene i trenera Jenkača jer individualni treninzi, koje smo dobili otvaranjem nove dvorane, donijeli su nam jako puno. Rad, rad i rad dodao je za kraj- trener Istanbuli.

REZULTATI IZ ZADRA:
ZADAR-GORICA 31:58 (2-19, 8-5, 12-13, 9-21)
ZADAR-GORICA 17:23
ZADAR-DRNIŠ    25:19
GORICA-DRNIŠ  28:11
 
REZULTATI IZ ŠIBENIKA:
DRAŽEN PETROVIĆ-GORICA  42:52 (6-12, 12-12, 19-13, 5-15)
DRAŽEN PETROVIĆ-GORICA  54:68 (6-21, 15-10, 12-22, 21-15)