BOROVO ZA NASTAVAK POBJEDNIČKOG NIZA

Pobjedama protiv Grafičara i Škrljeva ponovno smo uhvatili pobjednički zamah, kojeg ćemo pokušati zadržati i u sutrašnjoj utakmici protiv Borova koja se u Srednjoškolskoj dvorani igra od 17 sati. Jedan od onih koji je svih pet utakmica odigrao na visokom nivou je iskusni Vlado Pašalić. –Utakmica protiv Škrljeva je uz onu protiv Dubrave naša najbolja ovosezonska utakmica. Fantastično smo odigrali svih četrdeset minuta. Tom pobjedom puno smo napravili, ali i u preostale tri utakmice moramo biti maksimalno koncentrirani, te nesmijemo podcijeniti protivnike protiv kojih igramao. Kod posljednje pobjede presudna je bila igra u obrani, te to što smo imali čak šest dvocifrenih igrača. To je dokaz da smo svi bili maksimalno u utakmici- o uspjehu protiv Škrljeva će Vlado Pašalić.
Pred momčadi je sutra utakmica sedmog kola u kojoj nam u goste dolaze košarkaši Borova, koji u dosadašnjem dijelu kvalifikacija nisu osjetili slast pobjede. –Bez obzira što smo ih tamo dobili 17 razlike, to nije bila nimalo laka utakmica, pogotovo zato što su nam u posljednjoj četvrtini došli na osam razlike. No, opet kažem ako se budemo držali dogovora kao i protiv Škrljeva, dva boda će biti sigurna, a samo tako možemo ostvariti i cilj koji smo si zacrtali prije ovih kvalifikacija da budemo prvi- kaže nam Vlado.
Na naše pitanje misli li da su u prethodne dvije utakmice ostali dužni navijačima, bez obzira na pobjede, Pašalić je odgovorio: „Mislim da smo mi prvenstveno ostali dužni sebi, zato što smo mi svjesni da zadnju utakmicu protiv Grafičara nismo odigrali kako treba. Mi se tu trebamo posložiti sami sa sobom, a kad mi budemo zadovoljni našom izvedbom siguran sam da će biti zadovoljna i publika“.