BIKOVI ZAPOČELI S PRIPREMAMA

BIKOVI ZAPOČELI S PRIPREMAMA

Košarkaši Gorice prije nekoliko dana započeli su s treninzima pripremajući se za novu sezonu. Novi trener Vladimir Krstić s reprezentacijom se priprema za operaciju Eurobasket tako da je pripreme na sebe preuzeo njegov pomoćnik Braslav Turić.

Roster je u odnosu na prošlu sezonu ponešto izmijenjen pa je Turić na raspolaganju imao „starosjedioce”: Mašića, Batura, Uljarevića, Cinca i Majića, novopridošle Mikšića, Porobića i Nakića, mlade snage koje su prošle sezone lovile prve minute Sokola i Miloložu te juniore Pericu, Čurčića i Selaka.

Započeli smo prvi mikrociklus priprema u kojem radimo s loptom, rastrčavamo se i vježbamo akcije ali bez kontakta. Igrači su stigli zdravi, u dobroj formi i bez ozljeda pa tako želimo i da ostane. Sljedeći tjedan čekaju nas intenzivniji treninzi, podizanje kondicije i kontakt igra. Neki igrači su novi, neki su već dugo ovdje i postepeno slažemo kompoziciju za što bolji ulazak u novu sezonu” – rekao je Braco Turić u pauzi treninga.

Roster još nije do kraja upotpunjen i čekaju nas još neka iznenađenja, a u planu su i prijateljske utakmice s nekoliko domaćih i stranih klubova. Naime, Bikove ove godine osim HT Premijer lige očekuju i iskušenja u ABA2 ligi pa je dobro vidjeti kako „dišu” klubovi iz regije.