ANTONIO KUGA OPET U GORIČKOM DRESU

Pomalo u sjeni derbija u Dubravi prije dva tjedna u momčad Gorice se nakon godinu i pol dana vratio Antonio Kuga, koji je već odradio i dvije utakmice u goričkom dresu. I dok se protiv Dubrave nije upisao u strijelce, ali je svojim angažmanom puno doprinio igri pod obručima, u susretu protiv Mladosti postigao je sedam koševa. -Odigrali smo dobro i najvažnije je da smo pobijedili. Nadam se da ćemo u nastavku igrati još bolje i da ćemo izboriti kvalifikacije, koje smo praktički već osigurali- o utakmici protiv Mladosti će Antonio Kuga.
S nekim današnjim igračima Kuga je i prije dijelio svlačionicu za vrijeme prvog boravka u Velikoj Gorici. No, od tada se promijenilo više toga, prvenstveno atmosfera unutar momčadi. –U ovoj momčadi je puno bolja atmosfera nego što je to bilo prije godinu i pol. Svi igrači žele ostvariti taj cilj, a to je naslov najbolje momčadi u A-2 ligi Centar- kaže nam Kuga.
Za konačnu potrdu prvog mjesta momčadi su potrebne još tri pobjede u preostalih pet utakmica, a povratnik u staro jato nada se kako će momčad to i napraviti. –Naravno da to možemo ostvariti, samo trebamo dati sve od sebe i rezultat će doći- za kraj razgovora će Antonio.