ANTE TONI ŽIŽIĆ: VIŠE BI VOLIO DA SMO POBIJEDILI

Od ove sezone novi stanovnik u našoj svlačionici je mladi Ante Toni Žižić, koji se lani kao prvotimac Kaštela u dvije utakmice susretao s današnjim suigračima. Završetkom sezone u Kaštelima s kojima je izborio ulazak u A-1 ligu promijenio je sredinu te je otišao u Cibonu, koja ga je našem klubu ustupila na posudbu kako bi sakupljao potrebno prvoligaško iskustvo. -Ovdje ima dosta dobrih igrača, te dobivam dosta prilike za igrom tako da se ovdje dobro razvijam. Nadam se da ću ovdje ostati do određenog roka kako bi nadoknađivao minute koje još uvijek ne mogu imati u Ciboni- o prvim dojmovima iz Velike Gorice će mladi Ante Toni Žižić.
Dobivene prilike ovaj mladi talentirani igrač koristi na najbolji mogući način što je pokazao i u subotnjem susretu protiv Zagreba kada je ubacio 19 poena, te imao 15 skokova i tri blokade. –Naravno da sam zadovoljan svojim igrama, no meni nije bitna moja osobna statistika, više bi volio da smo mi dobili, no što je tu je- kaže nam Ante.
Poraz od Zagreba smo zaboravili, te se već sada okrećemo pripremi utakmice sa Zabokom. -Loše smo započeli utakmicu te smo primali lake poene, a uz to su nam uhvatili i dosta skokova. Tek u četvrtoj četvrtini pokazali smo naše pravo lice, a takav pristup bi trebali imati u svakoj utakmici. U subotu je novo iskušenje kod Zaboka, te se nadam da ćemo tamo utakmicu otvoriti ovako kako smo zatvorili ovu utakmicu sa Zagrebom i da ćemo kući donijeti bodove- optimistično će za kraj Žižić.