ZABOK DOČEKUJEMO U POBJEDNIČKOM TONUSU

Nakon što prošlog vikenda zbog blagdana Svih svetih nije bilo ligaških obaveza,sutra se košarkaši ponovno vraćaju na teren. Našoj momčadi šesto kolo u Gradsku sportu dvoranu dovodi Zabok kojeg dočekujemo u pobjedničkom tonosu, jer iza izabranika trenera Josipa Sesara dvije su uzastopne pobjede. –Mislim da možemo očekivati tvrdu utakmicu, jer je Zabok dobra momčad, no njihovi rezultati to ne pokazuju. Mi igramo doma i ni u jednom trenutku se nećemo predati. Igrat ćemo borbeno s puno energije u obrani, dok ćemo u napadu vjerujem nešto iskreirati kao i uvijek do sada. Igra u defenzivi će biti ključna, no moram nam se posrećiti da i Zabok ne odigra vanserijsku utakmicu- u najavi utakmice će trener Josip Sesar.
Posljednju utakmicu naša je momčad odigrala 28. listopada u Kaštel Sućurcu, čime je malo izgubljen ritam, no trener Sesar je uvjeren kako se to neće odraziti na sutrašnju utakmicu koja se u Gradskoj sportskoj dvorani igra od 18 sati.
Uz utakmicu između Gorice i Zaboka sutra se još igraju i susreti između KK Vrijednosnice Osijek – KK Jolly JBS, KK Alkar – KK Škrljevo, KK Kvarner 2010 – KK Zagreb i GKK Šibenik – KK Split.