MORAMO NASTAVITI OVAKO

Proteklog vikenda smo ostvarili četvrtu prvenstvenu pobjedu svladavši na domaćem parketu sa 78:71 momčad Zaboka. Utakmicu smo po već uobičajenom scenariju na svoj mlin usmjerili u posljednjoj četvrtini kada smo dostigli zaostatak od četiri poena, nakon čega smo mirno utakmicu priveli kraju. -Bilo je teško što smo i očekivali, jer Zabok je dobra momčad. Očekivali smo čvrstu utakmicu na jednu loptu, a na kraju smo odigrali kao prava ekipa i mislim da je to odlučilo. Podigli smo agresivnost i to je uredilo plodom. Mislim da bi od početka utakmice trebali biti takvi, jer tada nebi ulazili u neizvjesne završnice- o utakmici sa Zabokom će kapetan momčadi, Ivan Papac koji će kao i ostatak ekipe ovog vikenda biti slobodan glede ligaških obaveza budući da smo u ovom kolu slobodni.
Utakmica protiv Zaboka bila je najbolja koju je Papac odigrao ove sezone nakon jednogodišnjeg boravka u Sloveniji. Za 38 minuta provedenih na terenu ubacio je 24 poena te pokupio pet skokova. -Cijela ekipa radi zajedno, a uvijek netko drugi iskoči. Ovoga puta to sam bio ja- kratko će Papac.
Pobjede su donijele i pravu atmosferu u momčad koja se najbolje mogla osjetiti po pjesmi na kraju susreta, najprije na terenu, da bi se kasnije ista mogla čuti i iz svlačionice. -Atmosfera je stvarno odlična, svi smo kao jedan, a na nama je da samo nastavimo ovako- zaključio je Papac koji će momčad u nove pobjede povesti tek 21. studenog kada u Velikoj Gorici gostuju Vrijednosnice Osijek.