ŽENSKA KOŠARKAŠKA REPREZENTACIJA BORAVILA U VELIKOJ GORICI

U protekla četiri dana u našem je Gradu boravila ženska košarkaška reprezentacija koja se priprema za subotnji početak kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Djevojke predvođene izbornikom Braslavom Turićem trenirale su u Gradskoj sportskoj dvorani pripremavši se za utakmice protiv Nizozemske i Estonije. -Uvjeti za rad su nam bili i više nego dobri. Ovaj dio malo je specifičan jer se po prvi puta tijekom sezone okupljamo, a imali smo kratak period za rad u kojem smo napravili šest treninga. Mislim da smo odradili dobar posao, a sve će se najbolje vidjeti na utakmici u Nizozemskoj- ispračao nam je izbornik Braslav Turić.

Topao doček u Centru za odgoj i obrazovanje
Posljednjega dana boravka u Velikoj Gorici cjelokupan stožer i sve igračice posjetile su i obradovale štićenike Centra za odgoj i obrazovanje gdje su ih mališani dočekali velikim pljeskom. Niti gosti nisu došli praznih ruku te su ih razveselili slatkišima, ali i majicama, loptama i maskotama nedavnog Europskog prvenstva čiji je domaćin bila i Hrvatska. -Mislim da smo napravili sjajnu stvar što se tiče ove djece, a i srca naših igračica nakon ovog susreta su puna te ovakve stvari treba ponavljati- istaknuo je predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza Ivan Šuker.
Smijeha i vesele atmosfere nije nedostajalo, a pune ruke posla imale su i djevojke koje nisu mogle izbjeći fotografiranje s djecom, ali i dijeljenje autograma što ih je sve posebno razveselilo. -Meni je ovo prvi puta da sam u Velikoj Gorici i stvarno ste nas lijepo primili ispunivši naša očekivanja. Današnji susret s ovom djecom nas je dodatno napunio pozitivnom energijom koja nam je bila potrebna- rekla nam je Antonija Sandrić.