U nedjelju protiv DepoLink Škrljeva utakmica sezone

U slučaju pobjede Bikovi bi izbjegli zadnje mjesto koje vodi u niži rang

U 9. kolu HT Premijer lige za ostanak košarkaši Gorice dočekuju ekipu DepoLink Škrljeva iz predgrađa Rijeke. Utakmica je to u kojoj se sažima cijela sezona jer pobjedom bi igrači pod ravnanjem trenera Braslava Turića spasili cijelu sezonu. Bikovi su dugo vremena tavorili na dnu prvenstvene tablice tijekom regularnog dijela lige, ali su skupili glave i dobrim igrama u finišu došli do prilike da osiguraju igranje u HT Premijer ligi i sljedeće sezone.

Protivnik je vrlo neugodan i zabilježio je 3 pobjede u zadnja 3 kola, a dovoljno je spomenuti 17 asistencija Amerikanca Thorntona prije nekoliko dana protiv Zaboka. S druge strane mi i dalje ne možemo računati na ozlijeđene Cinca i Lužaića, dva ponajbolja igrača u našim redovima. Ali koga nema bez njega se mora i u nedjelju idemo po pobjedu koja život znači.

Trener Braslav Turić nastojat će ubilježiti nove bodove protiv ekipe Damira Rajkovića, najdugovječnijeg trenera na klupi jednog Premijerligaša: „Škrljevo je tim koji je u naletu. Imaju tri pobjede za redom te najavljuju i pobjedu protiv nas. Nadam se da ćemo se mi pripremiti kao i prošle dvije utakmice protiv njih kada smo ih pobijedili te da ćemo prezentirati dobru košarku i doći do pozitivnog rezultata” – zaključio je glavni strateg Bikova.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju 30. travnja s početkom u 18 sati. Ulaz je besplatan i pozivamo sve naše navijače da dođu u što većem broju i da nas podrže u ovoj posebno važnoj utakmici.