VLADIMIR KRSTIĆ ODLAZI S POZICIJE GLAVNOG TRENERA

Vladimir Krstić i KK Gorica sporazumno prekidaju suradnju.

Koristeći pauzu u prvenstvu HT Premijer lige za analizu rezultata u proteklom periodu s kojima nismo bili zadovoljni, zajedničkim dogovorom uprave Kluba i prvog trenera Krstića došli smo do zaključka da je u ovom trenutku najbolja odluka odlazak Vladimira Krstića s pozicije glavnog trenera.

KK Gorica je odlučila prvog trenera pronaći u vlastitim redovima te se rješenje pronašlo u dosadašnjem pomoćnom treneru Braslavu Turiću koji je član stručnog stožera prve ekipe već drugu sezonu.


Braslav Turić : ”Iznenađen sam jutros sa pozivom od predsjednika Kluba u kojem sam obaviješten da je Klub sporazumno raskinuo ugovor sa dosadašnjim trenerom, te kako ću ja biti novi trener.

Hvala predsjedniku Dušku Radoviću i Klubu na ukazanoj prilici, te se nadam da ću opravdati to povjerenje. Želim se zahvaliti treneru Krstiću na našoj suradnji i pohvaliti njegov trud, studioznost i energiju koju posjeduje.”


Vodstvo KK Gorica se zahvaljuje Vladimiru Krstiću na uloženom trudu i radu u dosadašnjem periodu te mu želi puno sreće u privatnom životu te uspjeha u profesionalnom radu.