U subotu dočekujemo Dinamo

Nakon gostujuće pobjede protiv Furnira pruža nam se prilika da s dvije vezane pobjede završimo regularni dio HT Premijer lige

Bikovi su unaprijed odigrali utakmicu 22. kola i pobijedili Furnir, a sada nas čeka utakmica 21. kola u kojoj dočekujemo ekipu Dinama. Ukoliko bi izborili još jedan trijumf značilo bi to da regularni dio HT Premijer lige završavamo s dvije vezane pobjede i hvatamo priključak s ostalim ekipama koje će se boriti u Ligi za ostanak. Naravno, to neće biti nimalo lako jer Dinamo je vrlo dobra ekipa koja ima duplo više pobjeda od nas, točnije njih 8. Osim toga, u prvom susretu smo ih uvjerljivo pobijedili pa će se Novačić, Ušić, Garafolić, Vučić, Cvitković i ostali igrači zagrebačkog premijerligaša zasigurno željeti revanširati za taj poraz.

Vito Porobić je ponikao u puno poznatijem zagrbačkom klubu – Ciboni, a preko Osijeka u kojem se seniorski afirmirao stigao je ove sezone u Veliku Goricu. Vito nam je najavio predstojeći susret:Očekuje nas jedna teška utakmica na domaćem terenu protiv Dinama. To je ekipa koju smo u prvom dijelu prvenstva dobili, ali to u ovoj utakmici ne mora apsolutno ništa značiti. Dobro ćemo se pripremiti i već se od početka tjedna spremamo za ovaj susret. Nadamo se pobjedi i da na taj način što bolje uđemo u Ligu za ostanak. Pozivam sve navijače da nam pruže podršku u ovoj jako bitnoj utakmici za naš tim.”

Utakmica je na rasporedu u subotu 4. ožujka s početkom u 17 sati. Ulaz je besplatan i nadamo se velikoj podršci s tribina. Navijači su već dokazali da nas nisu ostavili na cjedilu u ovoj teškoj sezoni pa neka tako bude i ovaj put.