U srijedu dočekujemo Dinamo

Bikovi će protiv Dinama pokušati nastaviti dobar trend iz proteklog perioda

U 5. kolu HT Premijer Lige za ostanak Gorica u srijedu dočekuje prvoplasiranu ekipu Dinama iz Zagreba. Goričani su trenutno na 3. poziciji s omjerom 8-18. Eventualnom pobjedom uključili bismo se u borbu za plasman za doigravanje jer nam Bosco bježi jednu pobjedu, a Dinamo dvije. Međutim, eventualnim porazom zakomplicirali bi borbu za opstanak jer Alkar, Škrljevo i Zabok nam pušu za vratom sa samo jednom pobjedom manje.

Braslav Turić i njegovi momci imaju 5 pobjeda u zadnjih 6 utakmica, a protekli period dobro su iskoristili za pripremu ove izuzetno bitne utakmice:Dinamo se s promjenom trenera vratio na pobjedničke staze tako da nas u srijedu čeka jedna neizvjesna utakmica. Mi smo zdravi, dobro treniramo i očekujem nastavak kvalitetne igre kakvu prikazujemo u posljednje vrijeme” – zaključio je glavni strateg Gorice Braslav Turić.

Ivan Nakić Vojnović košarkašku je reputaciju izgradio u Dinamu, a od ove sezone uspješno brani boje Gorice: Nakon pauze i jednog mikrociklusa treninga spremni ulazimo u nastavak borbe za ostanak. Dolazi nam momčad Dinama koja se dosta podigla u pogledu energije i agresivnosti. Čeka nas jedna jako zahtjevna utakmica u kojoj moramo biti na razini svih 40 minuta ako mislimo upisati nova dva boda. Iako su bili oslabljeni protiv Bosca upisali su minimalan poraz i to nam mora biti veliko upozorenje da 2-0 iz prvog dijela prvenstva ne znači ništa ako u srijedu ne odigramo onako kako znamo i možemo” – najavio je utakmicu Nik jr.

Utakmica je na rasporedu u srijedu 12. travnja s početkom u 18 sati. Ulaz je besplatan i pozivamo sve navijače da nas podrže u ovoj posebno važnoj utakmici.