U ŠIBENIK PO NASTAVAK POBJEDNIČKOG NIZA

Puni samopuzdanja odlazimo na posljednje ovogodišnje gostovanje. U okviru 11. kola očekuje nas susret protiv Jollya Jadranske banke Šibenik koji se u sportskoj dvorani na Baldekinu igra sutra od 18 sati. –Vjerujem da ćemo ovaj pobjednički niz nasatviti i u sutrašnjoj utakmici protiv Jollya. Za uspjeh svi moramo odigrati kvalitetno, pogotovo u obrani- u najavi utakmice će Marko Petrović, koji je tri mjeseca proveo u dresu šibenskog kluba.
Poslije nes(p)retnog poraza od Zaboka nanizali smo tri uzastopne pobjede, koje su nas prometnule u najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela prvenstva budući da smo trenutno petoplasirani sastav lige. –Malo ljudi je to očekivalo od nas, ali mi imamo kvalitetnu momčad i ne preostaje nam ništa drugo nego da iz utakmice u utakmicu igramo što bolje- kaže nam Petrović, koji je u posljednju pobjedu protiv Vrijednosnice Osijek ugradio deset poena.
Marko je u Veliku Goricu stigao ovog ljeta i nakon četiri mjeseca u dresu našeg kluba kaže: „Sve je super od kluba pa do vodstva, a mi igrači želimo prikazati Goricu u što boljem svjetlu u prvoj prvoligaškoj sezoni.“