U nedjelju otvorenje prvoligaške sezone protiv Marsonije

U nedjelju 8. listopada Goričani imaju premijerni nastup u 1. muškoj ligi. U 1. kolu čeka nas gostovanje u Slavonskom Brodu protiv tamošnje Marsonije. Puno je nepoznanica pred ovom utakmicom, a  tome se nadovezao i prestanak suradnje između Gorice i trenera Nevena Nikolića. Ekipu će kao trener u Slavonski Brod povesti Miron Češkić. On je do sada obavljao funkciju tajnika, ali je svakodnevno bio na terenu uz ekipu. Praktično je bio Nikolićev pomoćnik pa se nametnuo kao nalogičnije rješenje da preuzme klupu Bikova.

Trener Miron Češkić:

Pred nama je prvo kolo Prve muške lige u Slavonskom Brodu. KK Marsonia je formirala dobru ekipu, a uz solidno popunjene tribine bit će svim ekipama u ligi nezgodno gostovanje. Naš cilj je odigrati što kvalitetniju utakmicu te ispraviti pogreške koje smo radili u pripremnim utakmicama. Ekipa je kompletna, izrazito motivirana i spremna za prvu utakmicu u sezoni!” – zaključio je Češkić.

Ante Mašić igrač je s najdužim stažem u Gorici i njegovo ime zauvijek je vezano uz velikogoričku košarku. Prošao je sve uspone i padove našeg kluba, a sada će u novu sezonu povesti najmlađu ekipu Gorice ikad te biti mentor mladim igračima:

U nedjelju počinje nova sezona i prva utakmica je protiv Marsonije. Ostaje nam još par dana da se pripremimo za tu utakmicu i pogledamo video analize. Ove godine je mlada ekipa, dosta novih igrača i ne smijemo nikoga podcjeniti te moramo u svaku utakmicu ući maksimalnom energijom. Idemo odigrati najbolje što možemo i uz dobru igru doći do pobjede. A cilj ove godine je razvoj mladih igrača i njihov napredak za budućnost Goricenajavio je Maške.