SESAR: „VIDIO SAM ŠTO SAM HTIO“

Naša momčad nakon dva tjedna priprema sinoć je odigrala prvu pripremnu utakmicu. Poraz 81:70 nikog nije pretjerano razočarao, jer od prošlosezonske momčadi u kadru su ostala tek trojica igrača, Marko Petrović, Ivan Gazić i Dominik Herendić koji je zbog ozljede propustio jučerašnju utakmicu. Iz istog razloga nije igrao niti Marin Zrnić, a izostao je i Nikola Mažar. -Ovo je očekivano jer su nam noge teške. Loš ritam na početku utakmice je odredio daljnji tijek. Vratili smo se u egal, no previše smo promašivali- kaže nam trener Josip Sesar.
Najviše problema zadavao nam je Sven Smajlagić s vanjskih pozicija, te Alen Trepalovac pod košem. –To su dva ekstra igrača, vidjeli ste i sami da nam je Smajlagić zabio dosta šuteva preko ruke. No, ja sam u sinoćnjoj utakmici vidio ono što sam htio- nastavio je Sesar.
Uz Zrnića i Mažara koji su izostali u sinoćnoj utakmici za našu su momčad od novih imena zaigrali povratnik Ivan Papac, Davor Konjević, Borna Kapusta i Bruno Skokna. –Većinom sam forsirao istu petorku koja bi trebala igrati tijekom sezone, a nadam se da ćemo realizirati dolazak još jednog beka- za kraj će trener.