ROKO ROGIĆ: „NE SMIJEMO SE OPUSTITI“

Jedan od onih igrača koji nam je pristupio ovog ljeta je i mladi Roko Rogić, koji je u pobjedi nad Splitom bio vrlo važan kotačić. Kao dijete Cedevite prošao je kroz sve mlađe selekcije kluba, da bi prvoligaško iskustvo skupljao u Zaboku, Alkaru, Križevcima i Zagrebu, te od ove sezone u dresu našeg kluba. –Za sada je sve super. Osobno sam jako zadovoljan svime u klubu, a i dečki su me dobro prihvatili. Imamo dobru momčad koja može svakog iznenadit što smo pokazali i u dosad odigranim utakmicama- za početak razgovora nam je rekao Roko Rogić.
Nakon devet odigranih utakmica on i suigrači omjerom od četiri pobjede i isto toliko poraza drže petu poziciju, koja vodi u Ligu za prvaka i donosi susrete protiv Cedevite, Cibone i Zadra. –Postignuti rezultati su dobri, jedino mi je žao poraza u Zaboku koji nismo zaslužili. Da smo to dobili bio bi to vrhunski posao. Po nekom mom mišljenju mislim da se možemo boriti za tu petu poziciju. Pobjede doma i pokoja pobjeda sa strane trebale bi nam biti dovoljne- mišljenja je Rogić.
Poslije tri uzastopna poraza momčad se vratila u pobjednički tonus u susretima protiv Ribole Kaštela i Splita, a taj niz pokušat će zadržati i u susretu protiv Vrijednosnice Osijek. –Oni su momčad sa šest igrača, zbog čega mi trebamo igrati brzo. Opasnost nam prijeti od Tončinića kojeg moramo zaustaviti. Mi se ne smijemo opustiti jer nam je ovo vrlo važna utakmica. Pobjeda nam puno donosi i ja vjerujem da ćemo biti pravi i da ćemo nastaviti pobjedničku seriju kako bismo u Šibenik putovali rasterećeno, a kada smo takvi onda smo i najopasniji- o završnici prvog dijela lige će Roko Rogić.